Grafverzorging

Liefdevolle en persoonlijke verzorging van de laatste rustplaats van uw dierbaren

De laatste rustplaats van een dierbare overledene is een plek van herinneren. Uit respect voor de doden willen mensen deze plaats er netjes verzorgd bij hebben liggen. Maar niet altijd is het voor nabestaanden mogelijk om het graf of de gedenksteen te onderhouden. Misschien woont u te ver weg, laat uw gezondheid u in de steek of vindt u het emotioneel te zwaar? Ik bied u verzorging en onderhoud aan van graven en gedenkstenen in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen.

In overleg kan ik 1 of meerdere keren per jaar het graf van uw dierbare verzorgen. Denkt u daarbij aan:

  • verwijderen van bladeren, vuil en onkruid
  • schoonmaken van gedenkplaat/grafsteen
  • losharken van aarde
  • snoeien van kleine beplanting
  • bloemen, planten, wierook en/of kaarsje (tot een maximum van €10,- per verzorging. Tegen een meerprijs verzorg ik andere bloemen of planten)
  • vervangen van grind (tegen een meerprijs) 

De kosten voor het verzorgen van een graf zijn €49,- per keer.

Wilt u dat ik enkel een bloemstuk of graflicht plaatsen ga op een specifieke datum (denk aan: sterfdag, verjaardag, trouwdag, moeder/vaderdag, Allerzielen en andere feestdagen) dan zijn de kosten daarvoor €25,- (met een maximum van €10,- voor het bloemstuk en/of het graflicht). 

In geval van scheuringen, verzakkingen en beschadigingen zal ik u deze melden. Ik kan u daarbij doorverwijzen voor advies en herstel naar een natuursteenbedrijf bij u in de buurt.   

Ik maak na iedere grafstyling een (digitale) foto en zal u die toesturen via de mail of de app, zodat u zelf het resultaat kan terugzien.

 

Neemt u gerust contact met me op om uw wensen en vragen te bespreken.